Inhouse Culture Manager

Onze cultuur managers ondersteunen jouw team bij het implementeren van jullie teamwaarden in al uw personeelsprocessen en zorgen dat nieuwe gewoontes en kennis blijvende impact maken.  

Toegewijde cultuur support, door iemand die jullie missie kent en jullie business begrijpt.

Help sleutelspelers uit jullie team bij het aanleren en praktisch toepassen van jullie culturele waarden in de dagelijkse gang van zaken. Onze Cultuur Managers werken vanuit jullie specifieke cultuur en treden tijdelijk toe om jouw team te helpen duurzame culturele rituelen vorm te geven en in te laten slijten.

Waarom

Om jouw team te ondersteunen nieuwe duurzame culturele rituelen en gewoontes aan te leren.  

Hoe

Onze aanpak: Een eigen toegewijde cultuur manager, (deels) bij jou op locatie inzetbaar, full of part time.

Wat

Resultaat: blijvende impact door ontzorging & hulp bij het consequent in de praktijk brengen van jullie culturele gewoontes.

The people that will help you get it done

Bart ter Steege

Founder & Sr. Culture Consultant

Kimberly Vuurboom

Culture consultant & trainer

Schelto van Heemstra

Employee experience & training

Maressa Joseph

Tooling

Todor Todorov

Tooling

Bob van Leeuwen

Employer branding & copy

Sacha Spijker

Employer branding & copy

define

Missie Statement

Formuleer de why, how & what van jouw missie

Wij helpen je jouw bedrijfsdoel & ambitie scherp en helder onder woorden te brengen. Zodat deze kan dienen als richtinggevende stip aan de horizon voor het formuleren van jullie winnende cultuur.

define

Cultural Manifesto

Definieer jouw winnende formule

Ons team helpt je bij het definiëren van jullie winnende cultuur en het leveren van jullie custom geschreven en ontworpen Cultureel Manifest dat de basis legt voor al jullie People and Culture-praktijken.

embed

Career Framework

Cultuur in de haarvaten van jouw organisatie

We bieden bruikbare best practices en begeleiding terwijl we samen jullie culturele waarden implementeren in jullie gehele employee journey: van groeipaden en rollen tot de team rituelen en competenties die je team nodig heeft om continu te groeien.

embed

Employee Journey

Cultuur als rode draad in jouw hele medewerkers reis

Samen ontwerpen we alle rituelen in de reis van je medewerkers, vanaf het eerste contact tot tijdens hun hele professionele ontwikkeling. Van hiring & onboarding tot aan feedback & evaluatie.

apply

Culture platform

Een consistente employee experience

We zorgen voor enthousiasme en momentum in het team en ondersteunen belangrijke spelers bij het succesvol lanceren van jullie employee experience waarin jouw teamleden jullie ​​culturele waarden elke dag toepassen.

apply

Team lead training

Train je teamleiders om het beste in hun mensen naar boven te halen

Je teamleiders zijn bepalende schakels in je cultuur. Onze praktische  trainingsmethode helpt hen de leiding te nemen in hun rol. En zo hun expertisegebied en team verder te ontwikkelen.

apply

Feedback training

Zorg voor een cultuur van verbinding en feedback

Continue en directe feedback is van grote waarde, maar makkelijker gezegd dan gedaan. Onze trainingen zijn erop gericht om verbinding te creëren, positieve voorbeelden te geven en directe feedback tussen teamleden positief te stimuleren.