De Why, How & What van jouw team cultuur

Geen cultuur kan zonder een scherp en helder geformuleerd doel als de richtinggevende stip aan de horizon. Wij helpen jou en je leiderschapsteam jullie bedrijfsdoel & ambitie scherp en helder onder woorden te brengen, zodat iedereen de visie en koers kent die jullie cultuur richting geeft.

Cultuur is het middel, business is het doel

Cultuur is geen doel op zich maar staat in dienst van het doel dat jullie als team drijft. En dus is een helder verwoorde bedrijfsmissie hét onmisbare startpunt voor elke cultuur versterking. En de basis waarop jij en je team samen aan de slag kunnen met het formuleren van jullie unieke succesformule.

Waarom

Omdat een heldere missie statement dient als fundering van elke cultuur

Hoe

Onze aanpak: Een korte serie interviews met het leiderschap / eigenaar / oprichter waarin wij jullie bedrijfsmissie samen formuleren en aanscherpen.

Wat

Ons resultaat: een compacte en scherp geformuleerde missie statement one-pager, opgebouwd in de Why, How & What van jouw bedrijfsmissie.

The people that will help you get it done

Bart ter Steege

Founder & Sr. Culture Consultant

Kimberly Vuurboom

Culture consultant & trainer

Schelto van Heemstra

Employee experience & training

Maressa Joseph

Tooling

Todor Todorov

Tooling

Bob van Leeuwen

Employer branding & copy

Sacha Spijker

Employer branding & copy

define

Cultural Manifesto

Definieer jouw winnende formule

Ons team helpt je bij het definiëren van jullie winnende cultuur en het leveren van jullie custom geschreven en ontworpen Cultureel Manifest dat de basis legt voor al jullie People and Culture-praktijken.

embed

Career Framework

Cultuur in de haarvaten van jouw organisatie

We bieden bruikbare best practices en begeleiding terwijl we samen jullie culturele waarden implementeren in jullie gehele employee journey: van groeipaden en rollen tot de team rituelen en competenties die je team nodig heeft om continu te groeien.

embed

Employee Journey

Cultuur als rode draad in jouw hele medewerkers reis

Samen ontwerpen we alle rituelen in de reis van je medewerkers, vanaf het eerste contact tot tijdens hun hele professionele ontwikkeling. Van hiring & onboarding tot aan feedback & evaluatie.

apply

Culture platform

Een consistente employee experience

We zorgen voor enthousiasme en momentum in het team en ondersteunen belangrijke spelers bij het succesvol lanceren van jullie employee experience waarin jouw teamleden jullie ​​culturele waarden elke dag toepassen.

apply

Team lead training

Train je teamleiders om het beste in hun mensen naar boven te halen

Je teamleiders zijn bepalende schakels in je cultuur. Onze praktische  trainingsmethode helpt hen de leiding te nemen in hun rol. En zo hun expertisegebied en team verder te ontwikkelen.

apply

Feedback training

Zorg voor een cultuur van verbinding en feedback

Continue en directe feedback is van grote waarde, maar makkelijker gezegd dan gedaan. Onze trainingen zijn erop gericht om verbinding te creëren, positieve voorbeelden te geven en directe feedback tussen teamleden positief te stimuleren.

apply

Inhouse Culture Support

Onze toegewijde cultuur managers geven jouw  cultuur versterking een boost

Onze cultuur managers ondersteunen jouw team bij het implementeren van jullie teamwaarden in al uw personeelsprocessen en zorgen dat nieuwe gewoontes en kennis blijvende impact maken.