Definieer jouw winnende culturele formule

Verbind je bedrijfsstrategie aan de culturele waarden en gedragingen die jouw team succesvol maken. Alles vastgelegd in een op maat geschreven en ontworpen Cultureel Manifest-boekje dat je team op één lijn brengt met jullie missie.

Jullie Cultuur. Jullie Manifesto

Wij helpen je vast te leggen wat jouw team speciaal maakt. In een snelle, interactieve samenwerking vatten wij jullie winnende culturele formule in een manifest op maat. Hierin beschrijven we de Missie Statement van je bedrijf, de waarden en gedragingen die je missie ondersteunen en de culturele rituelen die voortdurend vorm geven aan jullie Cultuur

Waarom?

Omdat elke People and Culture-strategie een duidelijke, inspirerende en praktisch toepasbare basis nodig heeft.

Hoe

Onze aanpak: in slechts een paar weken begeleiden wij (een vertegenwoordiging van ) jouw team bij het definiëren van jullie unieke Culturele Manifest.

Wat

Ons resultaat:

  • We faciliteren de workshops
  • Design & copywriting op maat
  • Oplevering van het manifest-boekje

The people that will help you get it done

Bart ter Steege

Founder & Sr. Culture Consultant

Kimberly Vuurboom

Culture consultant & trainer

Schelto van Heemstra

Employee experience & training

Maressa Joseph

Tooling

Todor Todorov

Tooling

Bob van Leeuwen

Employer branding & copy

Sacha Spijker

Employer branding & copy

define

Missie Statement

Formuleer de why, how & what van jouw missie

Wij helpen je jouw bedrijfsdoel & ambitie scherp en helder onder woorden te brengen. Zodat deze kan dienen als richtinggevende stip aan de horizon voor het formuleren van jullie winnende cultuur.

embed

Career Framework

Cultuur in de haarvaten van jouw organisatie

We bieden bruikbare best practices en begeleiding terwijl we samen jullie culturele waarden implementeren in jullie gehele employee journey: van groeipaden en rollen tot de team rituelen en competenties die je team nodig heeft om continu te groeien.

embed

Employee Journey

Cultuur als rode draad in jouw hele medewerkers reis

Samen ontwerpen we alle rituelen in de reis van je medewerkers, vanaf het eerste contact tot tijdens hun hele professionele ontwikkeling. Van hiring & onboarding tot aan feedback & evaluatie.

apply

Culture platform

Een consistente employee experience

We zorgen voor enthousiasme en momentum in het team en ondersteunen belangrijke spelers bij het succesvol lanceren van jullie employee experience waarin jouw teamleden jullie ​​culturele waarden elke dag toepassen.

apply

Team lead training

Train je teamleiders om het beste in hun mensen naar boven te halen

Je teamleiders zijn bepalende schakels in je cultuur. Onze praktische  trainingsmethode helpt hen de leiding te nemen in hun rol. En zo hun expertisegebied en team verder te ontwikkelen.

apply

Feedback training

Zorg voor een cultuur van verbinding en feedback

Continue en directe feedback is van grote waarde, maar makkelijker gezegd dan gedaan. Onze trainingen zijn erop gericht om verbinding te creëren, positieve voorbeelden te geven en directe feedback tussen teamleden positief te stimuleren.

apply

Inhouse Culture Support

Onze toegewijde cultuur managers geven jouw  cultuur versterking een boost

Onze cultuur managers ondersteunen jouw team bij het implementeren van jullie teamwaarden in al uw personeelsprocessen en zorgen dat nieuwe gewoontes en kennis blijvende impact maken.