Definieer jouw winnende culturele formule

Verbind je bedrijfsstrategie aan de culturele waarden en gedragingen die jouw team succesvol maken. Alles vastgelegd in een op maat geschreven en ontworpen Cultureel Manifest-boekje dat je team op één lijn brengt met jullie missie.

Jullie Cultuur. Jullie Manifesto

Wij helpen je vast te leggen wat jouw team speciaal maakt. In een snelle, interactieve samenwerking vatten wij jullie winnende culturele formule in een manifest op maat. Hierin beschrijven we de Missie Statement van je bedrijf, de waarden en gedragingen die je missie ondersteunen en de culturele rituelen die voortdurend vorm geven aan jullie Cultuur

Waarom?

Omdat elke People and Culture-strategie een duidelijke, inspirerende en praktisch toepasbare basis nodig heeft.

Hoe

In slechts een paar weken begeleiden wij jouw leiderschapsteam bij het definiëren van jullie unieke Culturele Manifest. En we helpen je de culturele rituelen vorm te geven die het beste passen bij jouw team en werkwijze.

Wat

Wat we leveren:

  • We faciliteren de workshops
  • Design & copywriting op maat
  • Oplevering van het manifest-boekje

The people that will help you get it done

Bart ter Steege

FOUNDER

Maressa Joseph

TECH

Kimberly Vuurboom

CONSULTING

Schelto van Heemstra

DESIGN

Bob van Leeuwen

COPYWRITING

Sacha Spijker

COPYWRITING

Todor Todorov

TECH

workshop

Career Framework

Cultuur in de haarvaten van jouw organisatie

We bieden bruikbare best practices en begeleiding terwijl we samen jullie culturele waarden implementeren in jullie gehele employee journey: van groeipaden en rollen tot de team rituelen en competenties die je team nodig heeft om continu te groeien.

web-based platform

People & Culture App

Een consistente employee experience

We zorgen voor enthousiasme en momentum in het team en ondersteunen belangrijke spelers bij het succesvol lanceren van jullie employee experience waarin jouw teamleden jullie ​​culturele waarden elke dag toepassen.

training

Team lead training

Train je teamleiders om het beste in hun mensen naar boven te halen

Je teamleiders zijn bepalende schakels in je cultuur. Onze praktische  trainingsmethode helpt hen de leiding te nemen in hun rol. En zo hun expertisegebied en team verder te ontwikkelen.

training

Betere feedback

Zorg voor een cultuur van verbinding en feedback

Continue en directe feedback is van grote waarde, maar makkelijker gezegd dan gedaan. Onze trainingen zijn erop gericht om verbinding te creëren, positieve voorbeelden te geven en directe feedback tussen teamleden positief te stimuleren.