Betrek je hele team in cultuur versterking, elke dag weer

Culturen versterken zich door rituelen. Betrek je medewerkers in de terugkerende momenten die teamvormend zijn, vanaf de keuze wij aan te nemen tot aan het ondersteunen van talen ontwikkeling door feedback & evaluatie.

Cultuur als consistente factor, op elk moment.

Hoe betrek je je teamleden in jouw cultuur maar hou je tegelijkertijd je culturele DNA sterk en consistent? Wij benaderen ‘HR processen ’ als hiring, onboarding, feedback als culturele rituelen. En zorgen dat al deze stappen niet alleen consistent verlopen maar ook echt bijdragen aan jullie doorlopende cultuur versterking.

Waarom

Cultuur versterking kost tijd. En dus vraagt echte culturele impact om consistentie: één eenduidige ervaring voor medewerkers van hiring tot aan groei en evaluatie. 

Hoe

Onze aanpak: we dragen best practices aan en bepalen samen met jouw team wat de meest passende aanpak is voor employer branding, hiring, onboarding en feedback & evaluatie.

Wat

Ons resultaat: al jullie rituelen, van hiring tot aan performance management. Concreet beschreven, gedeeld met sleutelspelers, klaar om te worden toegepast.

The people that will help you get it done

Bart ter Steege

Founder & Sr. Culture Consultant

Kimberly Vuurboom

Culture consultant & trainer

Schelto van Heemstra

Employee experience & training

Maressa Joseph

Tooling

Todor Todorov

Tooling

Bob van Leeuwen

Employer branding & copy

Sacha Spijker

Employer branding & copy

define

Missie Statement

Formuleer de why, how & what van jouw missie

Wij helpen je jouw bedrijfsdoel & ambitie scherp en helder onder woorden te brengen. Zodat deze kan dienen als richtinggevende stip aan de horizon voor het formuleren van jullie winnende cultuur.

define

Cultural Manifesto

Definieer jouw winnende formule

Ons team helpt je bij het definiëren van jullie winnende cultuur en het leveren van jullie custom geschreven en ontworpen Cultureel Manifest dat de basis legt voor al jullie People and Culture-praktijken.

embed

Career Framework

Cultuur in de haarvaten van jouw organisatie

We bieden bruikbare best practices en begeleiding terwijl we samen jullie culturele waarden implementeren in jullie gehele employee journey: van groeipaden en rollen tot de team rituelen en competenties die je team nodig heeft om continu te groeien.

apply

Culture platform

Een consistente employee experience

We zorgen voor enthousiasme en momentum in het team en ondersteunen belangrijke spelers bij het succesvol lanceren van jullie employee experience waarin jouw teamleden jullie ​​culturele waarden elke dag toepassen.

apply

Team lead training

Train je teamleiders om het beste in hun mensen naar boven te halen

Je teamleiders zijn bepalende schakels in je cultuur. Onze praktische  trainingsmethode helpt hen de leiding te nemen in hun rol. En zo hun expertisegebied en team verder te ontwikkelen.

apply

Feedback training

Zorg voor een cultuur van verbinding en feedback

Continue en directe feedback is van grote waarde, maar makkelijker gezegd dan gedaan. Onze trainingen zijn erop gericht om verbinding te creëren, positieve voorbeelden te geven en directe feedback tussen teamleden positief te stimuleren.

apply

Inhouse Culture Support

Onze toegewijde cultuur managers geven jouw  cultuur versterking een boost

Onze cultuur managers ondersteunen jouw team bij het implementeren van jullie teamwaarden in al uw personeelsprocessen en zorgen dat nieuwe gewoontes en kennis blijvende impact maken.