Resources

Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met jouw cultuur

Get inspired

Voorbeeld Cultureel Manifest

Bekijk een voorbeeld van een Cultureel Manifest en zie hoe wij uw missie statement vertalen naar een unieke reeks waarden, en gedragingen & rituelen.

Inspiratie sessie – De Factor Cultuur

Een korte teaser van onze inspirerende lezing 'The Culture Factor': Een korte teaser van onze inspirerende lezing 'The Culture Factor': hoe succesvolle bedrijven de zakelijke waarde van cultuur ontketenen.

Get ready

Mission Statement: naar een heldere ‘waarom , wat en hoe’ voor jouw bedrijf

De missie statement van je bedrijf is leidend voor de definitie van je culturele waarden. Gebruik onze gids om de missie van uw bedrijf duidelijk te verwoorden.

HR interview: je huidige culturele rituelen in kaart

Gebruik deze interviewrichtlijn om zowel uw huidige culturele waarden als je huidige culturele rituelen (werving, onboarding team evaluaties, etc) in kaart te brengen.

Co-writing team pre-read

Nodig de leden van de co-writingsessies uit en help ze zich voor te bereiden

Get going

Sessie #1: Van Missie naar Waarden

In deze 3 uur durende workshop gaan we van de missie statement naar het in kaart brengen van de eerste schets van jullie culturele waarden.

Sessie #2: Van Waarden naar Gedragingen

In deze tweede workshop scherpen we samen de eertse schets-verise aan en definiëren we voorbeelden van hoe die waarden er in het dagelijks gedrag uitzien.

Sessie #3: Van Gedrag naar Rituelen

In deze laatste workshop leveren we het Cultureel Manifest en de bijbehorende culturele rituelen op.

White papers

White paper: the Business Case of Culture

Need help convincing yourself or others of how culture impacts your bottom line? This whitepaper describes why culture is a massive value generator.