Jouw cultuur, in één naadloze Employee Experience

Van het aannemen en onboarden van talent tot het ontwikkelen van je team: ons platform biedt één naadloze employee experience waarmee je hele team echt mede-eigenaar wordt van je cultuur. Makkelijk, transparant en meetbaar.

Zet cultuur in het hart van je teamrituelen

Van hiring tot het inwerken van nieuw talent tot de ontwikkeling van je team: SUMM zet jouw culturele waarden in het hart van hoe jij en je team samenwerken en groeien.

Ritueel 1: Hiring

Hire for Culture, samen met de culturele ambassadeurs van je team

Help je team om talent te herkennen dat jullie cultuur versterkt en de juiste wervingskeuzes te maken.

 • Competentie bibliotheek

  Genereer eenvoudig functieprofielen uit jullie competentiebibliotheek

 • Interview guides

  Elimineer vooroordelen door standaard interview guides waarin zowel harde vaardigheden als culturele fit worden beoordeeld.

Ritueel 2: Onboarding van nieuwe medewerkers

Geef nieuwe medewerkers een warm welkom

Zet je eigen onboarding flows op voor nieuwe medewerkers en betrek culturele ambassadeurs bij het ritueel nieuwe teamleden welkom te heten in jullie cultuur.

 • Eigen onboarding-flows

  Stel je eigen standaard onboarding-flows in en nodig je cultuurambassadeurs uit om bij elke stap deel uit te maken van je welkomstcomité.

 • Admin overzichten

  Houd eenvoudig controle over welke nieuwe teamleden waar zijn in het onboardingsproces, welke acties de volgende zijn en welke taken nog openstaan.

Ritueel 3: Performance & groei

Stimuleer de ontwikkeling van je teams door transparante en evenwichtige evaluatie cycli

Voer transparante, op skills, doelen en cultuur gestuurde 360 ​​evaluatiecycli uit die zowel je mensen als je cultuur daadwerkelijk helpen groeien.

 • Groeidoelen stellen

  Begeleid al je teamleden om hun doelen te stellen, zowel op het gebied van leren, doelstellingen als op culturele groei. Volg hoe teamleden zich ontwikkelen en gebruik inzichten voor performance reviews door team managers.

 • Zelf-evaluatie door de werknemer

  Stel je teamleden in staat om hun ontwikkeling in eigen hand te nemen en duidelijke groeiambities te definiëren en te beoordelen, zowel in skills als in culturele competenties.

 • Continue feedback

  Betrek alle teamleden in je organisatie bij het vormgeven van je cultuur door eenvoudige en cultuur-gestuurde 360 ​​peer feedback.

 • Gestructureerde performance reviews

  Ondersteun je teamleiders bij het verzamelen van inzichten en het uitvoeren van heldere en goed gestructureerde performance reviews waar zowel teamleden als teamleiders baat bij hebben.

Ritueel 4: Medewerkersbetrokkenheid

Houd een vinger aan je culturele pols

Blijf in contact met je team en cultuur. En biedt een veilig kanaal voor werknemers om aan te geven waar ruimte voor verbetering is.

 • Pulse surveys

  Houd nauwlettend de betrokkenheid van je team in de gaten met je eigen handgemaakte surveys. Zes werknemers metrics: Cultuur, Stem, Erkenning, Welzijn, Teamwork en Voortgang.

 • Vaste check-in's

  Run vast getimede culturele enquêtes en verzamel automatisch inzichten.

 • Trends en acties

  Ontdek trends in culturele betrokkenheid en vergelijk de betrokkenheid tussen teams

  .

Blije klanten:

Meer zien? Doen we graag!

SUMM helpt MKB teams hun cultuur te definiëren en samen uit te bouwen. Plan een demo en we laten we zien hoe het SUMM platform jou en je team helpt je cultuur elke dag weer waar te maken.