Veelgestelde vragen

Dus, waarom SUMM?

In het kort - om een winnende bedrijfscultuur te bouwen. Een cultuur die transparant en inclusief is en met je bedrijf meegroeit. En terwijl je dat doet, bergen tijd en geld besparen die anders naar alignment, feedback, planning, documentatie en ongemakkelijke beoordelingsgesprekken gaat. Daarom dus.

Klinkt goed, zijn we een fit?

SUMM is ontworpen voor SME bedrijven, van zo'n 20 tot 200 medewerkers. SUMM is specifiek krachtig voor bedrijven die teams huisvesten met verschillende skillsets, die investeren in het opleiden van hun talent en graag cross-functioneel werken.

Wat gebeurt er als ik een demo inplan?

Nadat we je details hebben ontvangen komen we snel bij je terug om een datum af te spreken en al je vragen te beantwoorden. We laten je zien hoe onze werkwijze en product werken en kunnen je direct een voorstel doen. We staan open voor hybride afspraken, maar komen graag bij je langs op kantoor.

Hoe werkt een demo sessie?

In een demo sessie met ons zal (een deel van) ons team je het live platform laten zien, en al je vragen beantwoorden. Een demo duurt niet langer dan een uur, afhankelijk van wat je zou willen zien. Je bent meer dan welkom om meerdere mensen te laten aansluiten uit je team, om zo buy-in te creëren en te beoordelen of we een goeie match zouden zijn.

Hoe kan mijn bedrijf SUMM gebruiken?

Je hele team krijgt toegang tot ons platform. We helpen je alles van te voren goed in te stellen zodat jullie direct van start kunnen. Je mensen loggen simpelweg in met hun Google of Microsoft account, met hun bedrijfsemailadres. Iedereen heeft zijn eigen documenten, berichten en taken, afhankelijk van hun rollen.

Waar betaal ik voor?

We helpen onze klanten met het definieren en toepasbaar maken van hun aspirationele cultuur en culturele rituelen. Je kunt meer lezen over de inhoud van deze methode op onze website. Naast een vergoeding voor dit proces, betaal je maandelijkse kosten voor het gebruik van het platform. Deze prijs is op maat, en wordt gebaseerd op de grootte van je team.

Wat maakt SUMM anders dan anderen?

Simpel gezegd: er is geen andere oplossing die je toelaat om je unieke cultuur aan het hart van je werknemersreis te zetten.
Natuurlijk zijn er wel verscheidene tools die je kunnen helpen met het inwerken van nieuw talent, or een beoordelingscyclus. Dan zou je verschillende tools kunnen implementeren voor de verschillende doeleinden. Nee bedankt.

Summ is het enige platform dat al deze oplossing biedt in één ervaring. Geweldig om te gebruiken, simpel om op te starten en met je cultuur in het hart van elke interactie.

Hoe gaan we om met vertrouwelijkheid van onze klanten?

In SUMM staat persoonlijke data opgeslagen die niet voor iedereen toegankelijk hoort te zijn. Daarom zorgen we ervoor dat je data goed beschermd is, zowel voor collega's als voor buitenstaanders. Dit betekent dat:

- Wij volgen vertrouwelijkheid als design principe. Dit betekent dat gebruikers geen toegang krijgen tot specifieke informatie, tenzij dit expliciet is besloten door een bedrijfsadmin. Bijvoorbeeld: persoonlijke feedback is alleen toegankelijk voor de persoon aan wie deze is gericht, en hun specifieke team lead.

- Wij controleren zeer strict welke informatie terecht komt bij de eindgebruiker. Zo berekenen we soms aggregraties door, zonder de individuele scores te delen, en anonimiteit te bewaren.

- Alleen de admin, toegewezen door elk bedrijf, heeft toegang tot alle opgeslagen informatie, en we moedigen onze klanten aan niet meer admins te hebben dan noodzakelijk.

- We herinneren onze klanten eraan gebruikers te verwijderen wanneer zij er niet meer werkzaam zijn.

Hoe zit het met privacy?

Input opgeslagen in SUMM (zoals feedback of evaluaties) wordt beschouwd als 'persoonlijke informatie' in de juridische zin van de term. Daarom hebben SUMM en bedrijven die SUMM gebruiken een gegevensverwerkingsovereenkomst. In deze gegevensverwerkingsovereenkomst verklaren we het volgende:

- We beschouwen al uw klantgegevens als van u. Deze gegevens worden nooit gedeeld buiten SUMM (en onze technische partners); ze worden niet langer bewaard dan dat u een actieve SUMM-gebruiker bent en kunnen te allen tijde worden opgevraagd om te worden overgedragen en/of alle gegevens te laten verwijderen.

- Er worden geen aanvullende persoonlijke gegevens opgeslagen die NIET expliciet door de gebruikers zijn geschreven. Dit betekent dat we geen IP-adressen, locaties, telefoonnummers, toegangsdata/tijden en dergelijke opslaan.

- De enige cookies die in SUMM worden gebruikt, zijn die welke nodig zijn voor authenticatie. Ze zijn alleen toegankelijk via het SUMM-domein.

- SUMM informeert klanten proactief wanneer we starten met het gebruik van nieuwe sub-verwerkers. We zullen klanten proactief op de hoogte stellen wanneer onze privacybeleid wijzigen (inclusief wijzigingen in hoe de informatie zal worden gebruikt) per e-mail en we zijn altijd beschikbaar om vragen van klanten of individuele gebruikers te beantwoorden met betrekking tot privacy en gegevensgebruik (via onze ondersteuningsfunctie waar alle vragen kunnen worden gepost).

What about security?

SUMM garandeert dat er beveiligingsmaatregelen zijn getroffen om ervoor te zorgen dat invoer niet per ongeluk wordt vermengd, gedeeld of beschikbaar wordt gesteld aan derden die geen toegang zouden moeten hebben:

- Inloggen: We gebruiken alleen Google / Microsoft inlogoplossingen en slaan geen wachtwoorden/inloggegevens van klanten op. SUMM verifieert altijd de geauthenticeerde gebruikers met behulp van sleutels en handtekeningen van Google / Microsoft om impersonatie te voorkomen. Alle toegangstokens zijn cryptografisch ondertekend met behulp van een geheime sleutel die niet aan ontwikkelaars wordt verstrekt. Toegangstokens hebben een levensduur van 1 uur.

- Hosting: we gebruiken hostingoplossingen van Amazon Web Services (en de bijbehorende beveiligingsmaatregelen). Alle informatie wordt opgeslagen in een enkele beveiligde MongoDB-database. Berekeningen worden uitgevoerd op serverloze functies op Netlify (dat zelf een laag bovenop AWS is). Alle gegevens worden opgeslagen in de EU (Frankfurt). Er zijn geen lokale kopieën van de gegevens buiten de datacenters (bijvoorbeeld op persoonlijke computers). De back-ups worden op dezelfde plaats opgeslagen.

- Alle communicatie tussen client en server is versleuteld met een HTTPS-verbinding.

- SUMM heeft expliciete beschermingsmechanismen geïmplementeerd tegen de OWASP TOP 10 Web Application Security Risks van 2021.

Niet gevonden wat je zocht? Laat ons je helpen.