Gezocht: energieke, ondernemende en ambitieuze Jr. Culture Consultant. Ideale eerste of tweede baan om veel klantervaring op te doen.

Vacature: Jr. Culture Consultant

SUMM zoekt een energieke, ondernemende en ambitieuze Jr. Culture Consultant. Een ideale eerste of tweede baan om klantervaring op te doen, veel te leren en meteen verantwoordelijkheid te krijgen. Als Jr. Culture Consultant sta je centraal in hoe wij onze klanten bedienen: van het begin van de relatie tot de doorlopende diensten die we leveren om onze klanten te helpen een sterke teamcultuur op te bouwen. 

Wie we zoeken:

 • Boven alles zoeken we iemand met de drive en overtuigingskracht op onze missie: organisaties succesvol maken door ze te helpen om de kracht van hun Cultuur maximaal aan te boren.
 • We verkiezen energie, ambitie en lef boven jarenlange ervaring bij allerlei blitse bedrijven. Je mentaliteit en leergierigheid wegen zwaarder dan je ervaringsniveau.
 • Communicatief sterk, zin om rechtstreeks met klanten te werken
 • Sterk met taal, scherp op details
 • HBO of WO geschoold, Nederlands spreken/schrijven is noodzakelijk

Wat worden jouw verantwoordelijkheden?

 • Directe klantbediening en advieswerkzaamheden
 • Voorbereiden en geven van presentaties en aanbevelingen.
 • Klantcommunicatie en projectplanning
 • Ondersteuning in commerciële prospecting en business development activiteiten

Over SUMM en de rol: 

 • Wat doet SUMM? SUMM helpt groeiende bedrijven hun winnende cultuur te definiëren en uit te bouwen. Door hun specifieke culturele waarden in het hart van alle dagelijkse team rituelen te plaatsen. Van hiring tot aan evaluatie cycles: de unieke methode van SUMM combineert het beste van maatwerk advies met gemak van ons uitstekende software platform. 
 • Wie is klant onze klant? SUMM richt zich op founders en ‘Heads of People & Culture’ van groeiende bedrijven (tussen de 25 en 250 werknemers) die geloven in de kracht van Cultuur en op zoek zijn naar een concrete manier om hun cultuur te versterken en uit te bouwen.
 • Waar staan jullie? SUMM is nog jong maar lekker op weg. We hebben eerste betalende klanten, een duidelijke en bewezen methodiek en een heldere roadmap voor verdere doorontwikkeling van ons platform. 
 • Hoe ziet jullie team er uit? Ons team is 4 man sterk. En met name gericht op Customer Consultancy (begeleiden klanten bij opstellen cultureel manifest, advieswerkzaamheden rondom Employee Journey, onboarding & support platform) en op de verdere doorontwikkeling van ons platform (UX design & development).
 • Met wie werk ik dan dagelijks samen? Als Jr. Culture Consultant werk je altijd rechtstreeks samen met een ervaren consultant. Zo leer je snel en heb je altijd iemand in de buurt die je helpt in je ontwikkeling als consultant. En je werkt veel samen met ons product development team om te zorgen dat onze klanten een naadloze ervaring hebben, zowel in de consultancy als in het gebruik van het platform.
 • En waar zitten jullie? Het SUMM team heeft een kantoor in Amsterdam Noord

Ons sollicitatieproces:

 1. Insturen CV & berichtje naar jobs@getsumm.co
 2. Korte eerste kennismaking (30 minuten, via videocall) > is er genoeg match om door te gaan naar het interview?
 3. Sollicitatie interview bij ons op kantoor: goede klik? Door naar de case presentatie
 4. Case presentatie: we vragen je een korte presentatie te geven obv een case-study die je van ons krijgt.
 5. Let’s go! Starten per 1 oktober / 1 november 2023

Interesse?

Leuk! Meer informatie vind je op www.getsumm.co. En als je wilt solliciteren stuur dan je CV en een berichtje naar jobs@getsumm.co

NOTE: Reacties van recruiters of andere bemiddelaars wordt niet op gereageerd.

Lees meer blogs

The power of Culture / Business Fit:

The power of Culture / Business Fit:

It’s not exactly rocket science to understand the relation between culture and business success. Let's talk about what it takes to align your business goals to your culture - and how this can make your business successful.

Waarom talentretentie begint met focus op je teamleiders

Waarom talentretentie begint met focus op je teamleiders

Het onvermogen om talent te kunnen ontwikkelen en behouden is een van de grootste obstakels voor groei van je onderneming. Maar misschien is het juist ook wel de barrière waar het makkelijkst iets aan kan doen.

Platform release notes September '22

Platform release notes September '22

A fresh new update to improve your evaluations.
In this issue: Updates to Term reviews, Evaluation forms and progress pages, as well as quality of life.