Stimuleer talentontwikkeling, samenwerking en een gezonde bedrijfscultuur.

Nieuw op SUMM: Journals

Journals: eenvoudig samen notities maken

De Journals-functie is ontworpen om de ontwikkeling van je teamleden te ondersteunen, communicatie te verbeteren en banden binnen je organisatie te versterken. Het vereenvoudigt het proces van het bijhouden van professionele mijlpalen, doelen stellen en check-ins met teamleiders. Zo creëert je team samen een meer gestructureerde en ondersteunende omgeving voor talentontwikkeling.

Hoewel Journals misschien een eenvoudige functionaliteit lijkt, gaat de impact ervan verder dan alleen notities maken. Het fungeert als een opslagplaats van waardevolle inzichten en reflecties, waardoor een cultuur van voortdurend leren en groeien wordt gestimuleerd.


Notificaties & reminders:

Met ingebouwde subtiele herinneringen houdt Journals iedereen op koers. Dit verlicht niet alleen je werkdruk als admin, maar moedigt ook een proactieve aanpak van persoonlijke en professionele ontwikkeling aan onder teamleden.


Privacy en toegankelijkheid:

Journal-eigenaren kunnen kiezen met wie ze hun Journal delen, zodat deze mensen toegang hebben tot de Journal en hun eigen notities kunnen achterlaten. De inhoud van elke journal is alleen zichtbaar voor de deelnemers. Notities zijn alleen toegankelijk voor betrokkenen, zodat gevoelige gesprekken binnen de bedoelde vertrouwenscirkel blijven. Journal-eigenaren kunnen teamleiders, buddies of admins toegang geven, wat transparantie en samenwerking bevordert.

Ook aan de slag met Journals voor jouw team?

We helpen je graag op weg door standaardjournals voor iedereen in je bedrijf aan te maken. Op die manier hebben je huidige mensen, en nieuwe mensen die erbij komen, een set journals om mee te starten.

Mail ons op support@getsumm.co voor meer info.

Lees meer blogs

Jr. Culture Consultant positie

Jr. Culture Consultant positie

SUMM zoekt een energieke, ambitieuze en scherpe Jr. Culture Consultant. Een ideale eerste of tweede baan om veel te leren, directe klantervaring op te doen, en meteen verantwoordelijkheid te krijgen. Als Jr. Culture Consultant sta je centraal in hoe wij onze klanten bedienen: van het begin van een relatie tot de doorlopende diensten die we leveren om onze klanten te helpen een sterke teamcultuur te bouwen en te onderhouden.

Waarom talentretentie begint met focus op je teamleiders

Waarom talentretentie begint met focus op je teamleiders

Het onvermogen om talent te kunnen ontwikkelen en behouden is een van de grootste obstakels voor groei van je onderneming. Maar misschien is het juist ook wel de barrière waar het makkelijkst iets aan kan doen.

Live your values: what’s on your 2023 People & Culture Agenda?

Live your values: what’s on your 2023 People & Culture Agenda?

As People & Culture professional you know: building a strong company culture should be front and center of all your People processes. And so, chances are your main strategic goal for the next year is to help your company to truly live your cultural values. By putting them to practice in all your hiring, onboarding and evaluation rituals. Well, if that is the case: today is the day to get going and prepare for a Culture driven 2023!