In gesprek met Jeanette Bisschop, Chief of People @AllChiefs

Customer Testimonial - AllChiefs

SUMM: Waarom hebben jullie besloten jullie Cultureel Manifest te definiëren?

AllChiefs is opgericht vanuit de drive om dingen op onze eigen ‘Allchiefs’ manier te doen. Een sterk gevoel voor doelgerichtheid en een eigen aanpak zitten in ons DNA. AllChiefs is nog maar 5 jaar geleden begonnen, maar we zijn snel gegroeid. Daarom wilden we ervoor zorgen dat we dat DNA vastleggen en eraan trouw blijven. Ons cultureel manifest vat dat samen en geeft meer structuur aan de manier waarop we talent ondersteunen in hun professionele ontwikkeling.

SUMM: En, hoe bevalt het?

We hebben een team dat voornamelijk bestaat uit jonge, getalenteerde mensen die een levendige cultuur delen, die AllChiefs als team samen heeft gedefinieerd. Dus in zekere zin was onze cultuur al in een behoorlijk goede staat. Toch helpt het werken met SUMM ons om sterke verbindingen te blijven smeden en te blijven werken aan een gedeeld doel. SUMM heeft ons geholpen om de culturele waarden die we al hadden specifieker te maken en gemakkelijker toe te passen in onze dagelijkse gewoonten. Het heeft ons ook geholpen duidelijke groeipaden te definiëren, zodat iedereen weet wat het groeiperspectief is binnen AllChiefs en wat we in elke fase van elkaar kunnen verwachten. Het hebben van die duidelijkheid en dat alles gemakkelijk toegankelijk is voor iedereen, is voor ons een grote stap voorwaarts.

SUMM: Welke lessen kan je delen?

Als het succes van uw bedrijf afhankelijk is van uw vermogen om verbindingen te leggen en talent te ontwikkelen, dan is het hebben van duidelijk gedefinieerde culturele waarden en rituelen een goed begin. Bovendien moet je ze vertalen naar groeipaden die jong talent een heldere kijk geven op hun persoonlijke ontwikkeling. Niet elk bedrijf zou echter dezelfde logica moeten volgen. Denk na over welke groeistrategie daadwerkelijk past bij uw specifieke bedrijfsdoel, en zorg ervoor dat uw culturele waarden een weerspiegeling zijn van uw hele organisatie en een groot deel uitmaken van de manier waarop u uw talent ontwikkelt.

‘Duidelijke groeipaden zijn een goed idee voor elk bedrijf. Maar niet elk type groepad past bij ieder bedrijf’

Lees meer blogs

Platform release notes September '22

Platform release notes September '22

A fresh new update to improve your evaluations.
In this issue: Updates to Term reviews, Evaluation forms and progress pages, as well as quality of life.

The Business Value of Culture.

The Business Value of Culture.

No business strategy in the world can be successful without the right work-culture supporting it. But how to do it right?

Improvements and additions to your company rituals - now in Dutch!

Improvements and additions to your company rituals - now in Dutch!

The team has looked into improving already existing features and adding new ones to centre you and your team around culture, along the entire employee journey.